Postanite SOPHOS partner

Sophos partner


Podjetje Sophos s svojim širokim razponom nagrajenih produktov za vse vrste podjetij (od mikro do največjih) omogoča partnerjem visoko rast njihovega prihodka, saj lahko partnerji ponudijo Sophos produkte, glede na potrebe podjetij in njihovo rast ali pa nadgradijo posamezne produkte. Zaradi kakovosti produktov in zadovoljstva strank je odstotek obnovitev licenc zelo visok, kar prinaša partnerjem stabilnost, podjetjem pa boljše poznavanje produktov in s tem večjo varnost.


Sophos partnerji so nagrajeni tudi z dodatnimi popusti in ugodnostmi glede na promet, ki ga ustvarijo in si tako pridobijo Sophos status (Silver, Gold, Platinum Partner).

Partnerji imajo dostop do Sophos Partner portala, kjer imajo na voljo vse informacije o Sophos produktih in konkurenci, licencah svojih strank, na voljo so brezplačna izobraževanja in certificiranje in še mnogo več.

Več o Sophos Partner Portalu

Če ste zainteresirani za pridobitev Sophos partnerskega statusa in vas zanima še kaj, nas lahko pokličete na telefonsko številko 07/393 5 600 ali nam pišete na slovenija@sophos.si

Postanite Sophos partner