Sophos MDR

24/7/356 zaščita in nadzor pred izsiljevalskimi virusi in vdori

Sophos MDR (Managed Detection and Response) zagotavlja učinkovit nadzor računalniškega prometa in varnosti za podjetja vse dni v letu, ki ga izvajajo visoko usposobljeni strokovnjaki in najnaprednejša umetna inteligenca. MDR storitev ne vključuje samo nadzora, temveč tudi odstranitev vseh groženj ter vso potrebno forenziko za dokumentiranje dogodka in nadaljnje ukrepanje podjetja za preprečitev možnosti ponovnih napadov.

Preberi več

Sophos INTERCEPT X

Najboljša zaščita pred znanimi in neznanimi grožnjami

Družina produktov Sophos Intercept X je odlična zaščita za vsa podjetja, ki želijo biti zaščitena pred izsiljevalskimi virusi, znanimi ter neznanimi grožnjami (Zero-day vulnerability) in bi želela uporabljati EDR orodja. Večkrat nagrajena zaščita omogoča enostavno upravljanje in širok nabor poročil, v povezavi s Sophos Firewall požarnimi zidovi pa tudi edinstveno tehnologijo Sophos Synchronized Security, ki podjetjem prinaša še več zaščite, samodejna opravila in izboljšan pregled nad spletnim prometom.

Brezplačen preizkus Preberi več

Sophos Firewall

Požarni zidovi nove generacije

Sophos XGS požarni zidovi imajo vgrajene števine tehnologije, ki zagotavljajo večjo varnost in nudijo prednosti pred konkurenčni produkti. Širok nabor modelov XGS naprav ponuja podjetjem vseh velikosti odlično zaščito in enostavno upravljanje in širok nabor poročil, z dodanimi APX in RED napravami pa so vse povezave znotraj podjetja (žične ali brezžične) varne in stabilne.

Brezplačen preizkus Preberi več