« Back

Sophos MTR uporablja že več kot 10.000 podjetij!

28 julij 2022

Sophos MTR uporablja že več kot 10.000 podjetij!

Podjetje Sophos je pri svoji storitvi MTR doseglo velik mejnik - uporablja jo že več kot 10.000 podjetij po vsem svetu. Storitev Sophos MTR (Managed Threat Detection) zagotavlja podjetjem 24/7 odkrivanje in odzivanje na kibernetske grožnje pod vodstvom vrhunskih varnostnih strokovnjakov.

Zaradi povečanega števila in večje kompleksnosti kibernetskih groženj se vse več podjetij vseh velikosti in panog vedno pogosteje odloča za Sophos MTR storitev, da bi s tem okrepile svojo kibernetsko obrambo. Za Sophos MTR se pogosteje odločajo tudi podjetja, ki nimajo dovolj svojih varnostnih strokovnjakov in kjer zastoj v podjetju zaradi kibernetskega napada prinaša velike izgube v proizvodnji.

Podjetje Sophos je že več kot 30 let v samem vrhu proizvajalcev kibernetske zaščite, kar nam priznavajo tudi uporabniki, ki so Sophos na portalu Gartner Peer Insights (julij 2022) ocenili z odlično oceno 4,7/5, kar je najvišja ocena med konkurenco. 

Več o tej novici lahko preberete na strani Sophos News, kjer so opisane tudi nove funkcionalnosti MTR storitve, ki bodo na voljo v bližnji prihodnosti, in dva praktična primera odkritja prikritih groženj v podjetju potem, ko so začeli uporabljati Sophos MTR.