« Back

Sophos MDR uporablja največ podjetij doslej - več kot 15.000!

14 februar 2023

Sophos MDR uporablja največ podjetij doslej - več kot 15.000!

MDR, zaščita pred kibernetskimi napadi


Podjetje Sophos je pri svoji storitvi MDR doseglo nov mejnik - uporablja jo že več kot 15.000 podjetij po vsem svetu, kar postavlja Sophos MDR v sam vrh ponudnikov MDR storitev na svetu. Storitev Sophos MDR (Managed Detection and Response) nudi podjetjem 24/7 odkrivanje in odzivanje na kibernetske grožnje, ki jih zagotavlja več kot 500 varnostnih strokovnjakov podjetja Sophos.

 

Zaradi povečanega števila in večje kompleksnosti kibernetskih groženj se vse več podjetij vseh velikosti in panog vedno pogosteje odloča za Sophos MDR storitev, da bi s tem okrepile svojo kibernetsko obrambo. Za Sophos MDR se pogosteje odločajo tudi podjetja, ki svojih varnostnih strokovnjakov nimajo ali jih imajo premalo in tudi podjetja, kjer zastoj proizvodnje v podjetju zaradi kibernetskega napada prinaša veliko finančno izgubo. Pred kratkim je Sophos svoji storitvi MDR Complete, dodal tudi zavarovanje za kritje škode v višini milijona dolarjev v primeru vdora in napada na podjetje. 

 

Podjetje Sophos je že več kot 30 let v samem vrhu proizvajalcev kibernetske zaščite, kar nam priznavajo tudi uporabniki, ki so Sophos na portalu Gartner Peer Insights (februar 2023) ocenili z odlično oceno 4,8/5, kar je najvišja ocena med konkurenco. 

 

Več o storitvi Sophos MDR lahko preberete na strani podjetja Sophos.