« Back

Sophos MDR prinaša združljivost s produkti drugih proizvajalcev za kibernetsko varnost

24 oktober 2022

Podjetje Sophos je pred kratkim naznanilo uvedbo novosti pri svoji storitvi MDR, ki prinaša možnost spremljanja širokega spektra varnostnih tehnologij ostalih svetovnih proizvajalcev, kar pomeni veliko prednost za Sophos MDR storitev pred konkurenčnimi MDR storitvami.

Sophos MDR storitev je v tem trenutku najbolj razširjena storitev in jo uporablja že več kot 12.000 podjetij po celem svetu, s to novostjo pa bo zanimiva tudi za tista podjetja, ki ne uporabljajo Sophos produktov za svojo zaščito. 

Z vključitvijo podatkov  drugih proizvajalcev AV zaščite, zaščite oblaka, identitet, e-pošte, požarnih zidov v svoj Sophos Adaptive Cybersecurity Ecosystem bodo lahko Sophos strokovnjaki hitro in natančno zaznali in odpravili napade tudi v teh okoljih.

Sophos MDR bo imel možnost branja podatkov in telemetrije naslednjih proizvajalcev:Microsoft, CrowdStrike, Palo Alto Networks, Fortinet, Check Point, Rapid7, Amazon Web Services, Google, Okta, Darktrace in še mnogih ostalih. 

Sophos MDR storitev je prilagodljiva in nudi različne možnostmi odzivanja na grožnje. Stranke lahko izbirajo med tem, ali bo operativna ekipa Sophos MDR izvajala celovito odzivanje na incidente ali pa se bodo njihove varnostne operativne ekipe same odločale o potrebnih dejanjih glede na obvestila o opozorilih Sophos MDR.

Več informacij o prihajajoči novosti najdete na tej spletni strani.