« Back

Sophos dosegel odlične rezultate na testu družbe SE Labs za AV zaščito za podjetja

13 april 2022

Sophos dosegel odlične rezultate na testu družbe SE Labs za AV zaščito za podjetja

Podjetje Sophos, vodilno podjetje na področju kibernetske varnosti za podjetja, je objavilo, da se je na zadnjem testiranju za  letošnje prvo četrtletje s produktom Central Intercept X uvrstilo na vrh vseh  testov zaščite podjetja SE Labs in doseglo 100-odstotno skupno oceno natančnosti zaščite. S tem je Sophos ponovil odlične rezultate testov v prvem četrtletju leta 2021. 

"Te nagrade so še en dokaz moči Sophosovega varnostnega portfelja naslednje generacije pri zaščiti pred izsiljevalsko programsko opremo in drugimi kibernetskimi grožnjami," je dejal Simon Reed, podpredsednik SophosLabs. "Odlične ocene so za nas še toliko bolj dragocene, če upoštevamo visoke standarde laboratorijev SE Labs. Njihov pristop k testiranju in metodologija sta najbolj reprezentativna za vse preskuševalce, če ju primerjamo z dejanskim realnim področjem groženj."

Sophos Intercept X je najbolj izpopolnjena varnostna rešitev za končne uporabnike in ponuja več varnostnih nivojev za odlično zaščito pred naprednimi napadi. Združene so tehnologije proti izsiljevalski programski opremi, umetna inteligenca z globokim učenjem, tehnologije preprečevanja izkoriščanja in različni aktivni ukrepi za preprečevanje najrazličnejših groženj. SE Labs je med testiranjem preizkusil najnovejšo različico Intercept X, ki je temeljito prenovljena. Posodobitev se dotika skoraj vseh vidikov programa Intercept X in uporabnikom prinaša številne prednosti, kot so manjši pomnilniški odtis, izboljšano globinsko učenje in odkrivanje vedenjskih pojavov z umetno inteligenco ter manjše količine posodobitev, zaradi česar je zasedenost internetne povezave v podjetju manjša.