« Back

Sophos EVOLVE 2020

5 november 2020

Sophos EVOLVE 2020

Prijavite se in sodelujte na varnostni konferenci podjetja Sophos in spoznajte, kako razmišljajo in kako delujejo hekerji, ki ogrožajo poslovanje vašega podjetja. Predvidite njihove poteze in bodite na področju računalniške varnosti korak pred njimi.

 

Spoznajte predavatelje konference iz sklopa Live Hacking:

 

Sophos
 
 

Rachel Tobac, Social Engineer & Ethical Hacker
Zmagovalka tekmovanja DEF CON Social Engineering Capture the Flag (SECTF) 2019 vam bo pokazala, kako zlahka se lahko zgodijo napadi z uporabo socialnih omrežij ter vam s svojimi nasveti pomagala, kako zmanjšati uspešnost takšnih napadov.

 

Sophos
 
 

Dr. Bright Gameli Mawudor, Founder Cyber Security Collective Africahackon
Dr. Bright bo delil svoje izkušnje iz področja raziskovanja ranljivosti sistemov in etičnega vdiranja v podjetja. Razkril bo na kakšen način zlikovci napadajo in s katerimi taktikami in orodji se izvršujejo najnovejši izsiljevalski napadi.

 

Sophos
 
 

Keren Elazari, Security Analyst & Ethical Hacker
Predavanje Keren Elazari na prireditvi TED talk je pomagalo oblikovati pogled na vlogo hekerjev v sedanjem svetu. V svojem predavanju vas bo popeljala skozi novo realnost kibernetske varnosti ter vam predstavila razvijajoče izzive in nove strategije za krepitev odpornosti pred napadi.

 

Sophos
 
 
Peter Mackenzie, Incident Response, Sophos
Peter skupaj z ekipo strokovnjakov iz podjetja Sophos pomaga podjetjem, ko se le ta znajdejo v primežu spletnih napadalcev in sami ne najdejo vstopne točke in pravega odgovora na napad. Pokazal vam bo, kje se takšni napadi začnejo in kako jih lahko nevtraliziramo.

 

To so samo nekateri predavatelji, ki bodo sodelovali na letošnji konferenci Sophos EVOLVE 2020.

 

Preverite še ostale predavatelje in si oglejte celoten program konference ter prijavite na brezplačno konferenco Sophos EVOLVE 2020.