« Back

Podjetje Sophos že 12. leto zapored imenovano v Leader kvadrant v kategoriji Endpoint Protection Platforms

24 maj 2021

Ponosno sporočamo, da je družba Gartner v kategoriji Endpoint Protection Platforms postavilo podjetje Sophos v vodilni kvadrant (Leaders) že dvanajsto leto zapored. Sophos je ocenjevalno komisijo prepričal z odlično protivirusno zaščito Central Intercept X Advanced (CIXA), enostavnim upravljanjem v Central konzoli, izboljšanim EDR 4.0 sistemom in novo XDR rešitvijo.

Preizkušena zaščito CIXA in izboljšan EDR sistem, ki vključuje zmogljive SQL poizvedbe, prinaša podjetjem odlično zaščito in nadzor ter prave odgovore v lovu na varnostne grožnje. Novi sistem XDR (eXtended Detection and Response) prinaša uporabnikom še več nadzora in možnost uporabe enotnega iskanja groženj v vseh Sophos Central produktih in ne glede na to ali gre za fizične naprave ali so podatki shranjeni v oblaku.

Podjetjem je na voljo tudi Sophos MTR (Managed Threat Response) storitev, s katero podjetja prepustijo upravljanje računalniške varnosti direktno Sophosovim strokovnjakom. Sophos Rapid Response pa je na voljo tistim podjetjem, ki so bila napadena in potrebujejo hitro odkrivanje poteka napada in iskanje ter odstranitev morebitnih groženj. 

Podjetje Sophos je zavezano, da bo še naprej vlagalo velika sredstva v razvoj svojih next-gen produktov in inovacij in tako skrbelo za odlično zaščito svojih kupcev.