« Back

Podjetje Sophos d.o.o. je zlati sponzor konference DSI 2022

9 maj 2022

Podjetje Sophos d.o.o. je letošnji zlati sponzor konference Dnevi slovenske informatike 2022, ki bo potekala v Portorožu med 11. in 12. majem 2022.

Prodajni inženir Žiga Šenica bo na konferenci tudi predaval in bo predstavil koncept sinhronizirane varnosti: Sinhronizirana varnost – kako lahko varnostni produkti komunicirajo med sabo in tako močno povišajo stopnjo zaščite.

Povzetek predavanja:

Če varnostni produkti v podjetju niso medsebojno povezani ter med seboj ne komunicirajo, se podjetja lahko soočajo s številnimi tveganji, ki jih povzroča pomanjkanje vidnosti prometa v omrežju.

Povezovanje varnostnih rešitev podjetjem tako zagotavlja bistveno višji nivo varnosti, večjo preglednost nad vsem, kar se dogaja v omrežju, ter avtomatizirano odzivanje na incidente.

Pri medsebojni komunikaciji ter izmenjavi podatkov varnostnih rešitev pa dobimo vpogled v prej skrita tveganja, kar nam omogoča še boljšo zaščito pred zunanjimi kibernetskimi grožnjami.

V sklopu predavanja bodo predstavljene glavne prednosti povezovanja varnostnih produktov za medsebojno komunikacijo in vzajemno delovanje.